lördag 11 april 2009

Påskfirande hos faster G...





































GLAD PÅSK!
Idag har vi firat hela långa dagen hos faster G med familj och resten av släkten. Strålande väder och varmt och skönt. Barnen var ute och gick påskgubbe och påskkatt i två timmar. Jag älskar att vara hos faster G, miljön är så avkopplande och så är det så fint där.
Knytismiddagen var perfekt sill, köttbullar, prinskorv, varmrökt vänerlax, sallad, nybakt bröd, ostar, kycklingfilé, ägghalvor, potatisgratäng, varm vitlökssås, svampomelett m.m.
Barnen var ute och lekte till långt in på kvällen. Kusin M spelade underhöll med piano. Hon spelade en melodi ifrån skärgårdsdoktorn, det var så otroligt vackert! Hon är tretton år och spelar så fantastiskt fint! Faster G:s kök är ett Marbodalkök och passar så fint in till resten av huset. Deras uterum är sinnligt byggt och utanför är det en dal med en rinnande en liten bäck. Där satt vi på kvällen och åt påskbakelse och drack kaffe. Det är kul för Faster G tycker också om inredning och fina saker. TACK för att vi fick fira ännu en påsk med er. Godnatt alla bloggare /Åsa





















































































































































































































































































































































6 kommentarer:

  1. Hej Åsa!
    Låter som ni haft det jättemysigt hos din faster, vad fint hon har det!!
    Ser lite söta höns oxå, hihi:)

    Kram och godnatt,
    Jenny

    SvaraRadera
  2. Hoppas att er påskhelg varit underbart fin!

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  3. Oj, vad du hinner med nya fina inlägg. Den här helgen har varit lite hektisk för oss, så jag gick in första gången sedan i fredags nu. Kul att det funkade med bilder på din blogglista, har inte fått till det hos mig än. Tiden stämmer inte än, vi får kolla det mer.
    Det verkar vara väldigt indylliskt och fint hos faster G. Mysigt med lite djur och ett fint hus med mysig inredning. God mat åt ni visst igen, livsnjutare ska man vara!
    Vi hörs mer i helgen!
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  4. Hej Åsa! Tack för din vänliga kommentar...vad glad jag blev.Vad fint o mysigt du har...Ser väldigt hemtrevligt ut! Jag skulle vilja lägga in dig på min blogglista....Skulle det vara okej? Du är varmt välkommen tillbaka till mig! Jag ska försöka lägga ut lite husbilder o mera bilder på rummen men jag har ej hunnit med det. Jag har ju inte haft bloggen så länge...Det får bli efter påskhelgen. Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Therese.

    SvaraRadera
  5. Fint det blev med alla bilderna =) God fortsättning önskar kusin C

    SvaraRadera
  6. Men så underbart vackert hon bor!

    Kram Maud

    SvaraRadera