lördag 6 mars 2010

Stars & Stripes...
Hejsan!
Solen skiner och det är kallt ute (20 minusgrader när vi vaknade). Idag ska mina pojkar åka "Barnens Vasalopp" i Hultets friluftsgård. Det ska bli roligt! Nu har båda mina pojkar varit magsjuka, suck det är inte roligt. Hoppas att jag och min man klarar oss, det är nämligen bland det värsta jag vet. Denna vecka som det har varit sportlov har vi ändå hunnit med en del aktiviteter såsom tennis i Backahallen i Örebro, Gustavsviksbad, tennis i Hammarö och längdskidor vid Hultet.
Visar idag lite bilder från vårt vardagsrum. Min man kom hem med en present här om dagen. Han vet att jag är svag för stjärnor, gissa om jag blev glad. Kudden är köpt i Stinas butik i Kristinehamn. På senaste tiden har jag min inspirationslust kommit tillbaka. Jag har tyckt om att "greja med grejerna", som jag och min kollega brukar säga. Jag har städat garderober, altan, flyttat runt på en del möbler, målat en del saker vita m.m. Det är så roligt när man flyttar olika föremål runt i de olika rummen, man ser dem på olika sätt.
Tack gulliga Annelie med bloggen Hemlyckan för den fina Sunshine awarden. Jag blev så glad!!! Jag skickar den vidare till alla ni som jag har följt nu i ett år och som har givit mig inspiration och vänliga ord. Ingen nämnd ingen glömd.
Ikväll är det andra chansen och jag hoppas att Alcazar går vidare. Min favorit och som jag tycker ska vinna i år är Anna Bergendahls låt "This is my life".
Kram Åsa


2 kommentarer:

  1. Hej Åsa!! Gullig man du har som vet vad du gillar...Nu är jag så trött på att det är så kallt..Jag hörde talgoxens glada sång häromdagen!? Vi håller tummarna för Anna i kväll..Ha en trevlig helg kram/Helen

    SvaraRadera
  2. Kul att du är tillbaka också! Man behöver en paus i bland... Kul att ni har varit till Gustavsvik. Då jag hade hus där bodde jag väldigt nära Gustavsvik. Men de har nog gjort om på badet sedan jag var där senast för ca 10 år sedan.

    Jätte fin kudde. Den passar bra i din soffa.

    Vilket underbart väder! Vi har varit ute och klippt klorna på alpackorna, riktigt skönt och varmt i solen. Djuren var dock mindre glada... Kram Stina

    SvaraRadera