fredag 1 januari 2010

Nyårsfesten 2009





























Hej alla bloggisar!
Idag är man lite trött efter gårdagens nyårsfest som var så lyckad. Vi åt gott som vanligt i det här sällskapet. Vi älskar god mat och det är lite som ett intresse för oss. C & J var värdar denna kväll. Tack snälla för att ni är så underbara♥ .
Vi tjejer lagade förrätt och efterrätt och killarna lagade huvudrätten och så lade vi till en fjärde rätt nämligen ostbricka. Förrätten bestod av en jordärtskocksmousse med räksallad, västerbottenpaj toppad med vänerlöjrom, creme fraiche och rödlök. Huvudrätten bestod av oxfilé, en sås gjord på calvados, scharlottenlök och chaminjoner, gräddstuvad potatis med dijionsenap i tunnbrödsrulle, uppfräst ruccolasallad och stekta äpplen. Efterrätten som var en spansk typ av creme brulé serverades med en sagolikt god fruktsallad och mandelflarn. Till det dracks god espresso, likörer och calvados. Vi drack bubbel hela kvällen och ett gott rött vin som vi drack och njöt av i Toscana i somras.
I soffan ser ni mig tillsammans med Susanne med bloggen Blåbär och Smultronstället. Var tvungen att fota mina silvertights som även Susanne hade ett par liknande från Lindex. Idag blir det bara myspys framför tv:n och förhoppningsvis en promenad. Önskar er alla ett härligt 2010/ KRAM Åsa

3 kommentarer:

  1. oj, usch är jag med på kort...
    Bilderna är godkända, vad festligt och kul vi hade!!!
    Det var skönt att gå hem för magen stod i fyra hörn i går kväll. Snart ska vi ta en promenad och hämta bilen. Vi kanske kan ta en liten fika i helgen!? Hälsa och njut av det nya året!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt ni ser ut att haft det! Jätte kul att du tog med kameran och fotade lite så att vi fick se. Maten ser kanongod ut, jag förstår att det var en lyckad kväll. Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Åh vad trevligt ni verkar ha haft och vad fina ni är, riktiga pinglor:-)) Maten se verkligen smarrig ut!! Kram Sofia

    SvaraRadera