lördag 2 januari 2010

Lilla katt...





































Hej! Detta är mitt 1:a inlägg år 2010. Tyckte att det kunde handla lite om vår lilla familjemedlem "Iniesta Zlatan" . Han är en snygg, busig, kaxig och lekfull katt som är en stor del av vår familj nu. Det första barnen säger när de kommer innanför dörren är "Var är Iniesta?". Han ska vara med överallt. Han är oftast så nära en så att man nästan trampar på honom. Man får inte bada eller duscha ifred, borsta tänderna ifred. Han älskar vatten. Lagar man mat hänger han över kökssoffan. Han blir också mycket bortskämd. Min man köper gärna kalkonskivor och ger honom till frukost. Undrar hur många fönsterlampor han har förstört, en, två, tre... Soffan, tapeten, ja man får stå ut med mycket. Vi älskar honom iallafall.


Idag har min man åkt två mil skidor vid Hultet och nu är grabbarna i tennishallen ett par timmar. Sedan bär det iväg till Åtorp på 14- års kalas, för att fira kusin M. Tänk att hon har blivit så stor. Hon var bara 4 år när jag lärde känna henne. Sköt om er/KRAM Åsa

6 kommentarer:

  1. Hallojs!!! Fin blogg o mysig misse;) S kul ina grabbar med lirar tennis!! vi far runt en del på barnens alla aktiviteter...så minns inte alla ställen de tävlar på:) Men tror inte vi var i Mariestad i dec! Däremot var vi där på lambi cup i somras..då det var sååå hett!! möjligt vi träffades där??!! Kände igen dig lite!! Vi bor ju i Lidköping, men maken är fr mariestad!! Min tennis sessa är -99.
    ha ett gott 2010!!
    Kramis♥

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Nu har jagg kollat upp:) dottern var med i Mariestad själv. åkte med kompisen! billys cup var hon oxå med på:) 2.a dagen o spelade då dubbel!
    Vi kanske syns mer i hallarna framöver då:)Nu har vi haft lite julbreak här o hoppat över en del, hon friidrottar med o en del tävlingar som krockar! Spelade du med tennis?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jätte gullig katt ni har, mysigt när de är så sociala, ha en bra dag kram

    SvaraRadera
  4. Hejsan.

    Så söt er lilla katt.
    Klart att man inte kan bli arg när hon river sönder tapeter!
    Så är det när man tycker om någon.

    Ha det gott,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  5. God Fortsättning på det nya året....Ni ser ut att ha haft en riktigt trevlig nyårsfest! Ni är såå "snygga" du o Sussane! Vilken gosig o tillgiven katt ni har....Det är klart att dom ska skämmas bort! Önskar dig en bra vecka! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  6. Gott nytt! Gud vilken sött katt! Önskar jag kunde ha en katt men mannen min är allergisk:(
    Ha det gott Kram Malin

    SvaraRadera