onsdag 21 juli 2010

Tenniscup & Semestertripp till Strömstad...

Västkustkänsla...Underbara blåmusslor kokta i vitvinsgrädde, vitlök med örter.


Underbar inredningsbutik som hette "Västerläge -ute och inne".Här är den trevliga och söta tjejen som driver butiken.


Charmig dansk inredningsbutik som låg tvärs över gatan där

vi bodde.
Sitter och njuter en stund innan vi gick ner till "Skagerack"

I en etta bland kullerstenarna bodde vi perfekt.

Nära hamnen och centrum samt gångavstånd till

tennisbanorna.

På innergården i det här gamla trähuset

bodde vi. Jättemysigt!


Mina tenniskillar♥♥Hej!

Idag visar jag lite bilder från vår härliga tripp till Strömstad. Killarna skulle på Räkan- tenniscup och då passade vi på att fira lite semester samtidigt. Det var en bra ordnad cup där vi träffade många trevliga föräldrar, både norskar och svenskar. Det gick bra för killarna. de vann varsin pool och kom därmed båda två till kvartsfinal. M förlorade där mot den killen från norrköping som vann pojkar 10. H gick vidare till semifinal. Killarna kom tvåa i dubbeln. Grattis!
Jag strosade en hel del i olika mysiga butiker och njöt av det samt stämningen i Strömstad. vilken sommarstad, en riktig idyll!
Vi kom till Strömstad i fredags och kom hem igår. Innan vi åkte hem åkte vi till Fjällbacka och Grebbestad. Fjällbacka gillade jag mycket! Charmigt med den lilla hamnen, båtarna och de gamla husen. Visar mer därifrån i nästa inlägg. Kram Åsa
2 kommentarer:

 1. hej sötaste åsa!! vilka mysiga bilder, ni ser ut att ha haft det fab!:-) killarna är så fina! det gick hyfsat för mig att spela tennis igår, men övning ger ju färdighet och skoj var det, haha...

  ha en fin dag!

  kraam sofia

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Vad många fina inlägg du hunnit med. jag trodde jag skulle blogga mer när jag hade semester, men så blev det inte...
  Fint Lotta bor och bra smak. Kul att det gick så bra för killarna i Strömstad. Dit skulle jag vilja ta mig någon gång, det såg mysigt ut. Vi hade det mysigt i Lysekil, nu är vi hemma och fixar och i går hade vi en fin dag på sjön. Vi kanske kan ses i helgen:-)
  Kramis Susanne

  SvaraRadera