fredag 17 juli 2009

Rudskoga...



































































Hej igen! Idag blir det två inlägg på samma dag. Vågen! Ville bara visa några bilder från Gottbol som jag nämnde i föregående inlägg. Samtidigt passade jag på att besöka "Karin och Linnea- en inredningsbutik på landet". Den ligger i Bässebol vid sjön Skagern nära vår favoritstrand. Inhandlade en trådkorg ifrån Jean d´Arc Living och ett zinkhjärta ifrån Chic Antique. Vilken underbar liten vit inredningsbutik det var, hit kommer jag fler gånger. Det var mycket jag ville ha där. Tack Eva-Lena för den goda servicen! Kram Åsa











8 kommentarer:

  1. Hej igen!
    Solen kom till slut även till Gottbol ser jag:-)Vi kom ut med båten vid halv två, så vi har haft en kanondag på Svinöa vid Alvön.
    Nu hann du före mig till Karin Linnea, jag har mailat till henne tidigare i vår och skrivit att vi ska åka dit i sommar. Nu vill jag också dit:-)
    Hoppas vi ses snart!
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Visst är det härligt med alla dessa små butiker som ligger på landet lite varstans. Fina fynd du gjort. Kram Malin!

    SvaraRadera
  3. Hejsan
    Vilka fina sommarbilder Du bjuder på.
    Jag har precis köpt ett sådant zinkhjärta som Du visar.
    Tror jag skall ha min på min skafferidörr.
    Var skall Du ha din?
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Tack för din gulliga o vänliga kommentar. Vad fina o somriga bilder du tagit. Vi brukar också åka till Rudskoga o skagern på sommaren o bada. Men nu blev jag ju jättenyfiken på den lilla gulliga inredningsbutiken! Jag tänkte söka på nätet o se om det står nåt om öppettider. tack för tipset! Kram Therese

    SvaraRadera
  5. Hej Åsa!
    Vilken härlig strand o mysig affär:)
    Den där trådkorgen o hjärtat var jättefina!

    Vilken söt liten Iniesta i förra inlägget. Fnissade lite när jag läste om din mans namnförslag o att han är ett Manch U fan. Min vän Susannes man är tokig i det laget o dom har döpt sin katt till Georgina efter George Best, hihi!

    Ha en bra dag,
    kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Riktiga sommarbilder! Å alla dessa mysiga butiker som finns utmed vägarna!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  7. Hej Åsa! Tack för tipset om butiken...jag ska absolut lägga namnet på minnet så vi kan åka dit nån dag! Jag var inne på hennes blogg och det såg jättefint o mysigt ut!Läste att du skulle till Mullhyttan den 25/7 vad trevligt....Jag vet inte om jag ska iväg på en liten "tripp" då...Men annars vore det ju jätteroligt att träffas! Pratade faktiskt med Gun-britt idag i telefon. Vi pratade om att vi skulle åka till kristinehamn o hälsa på...Må så gott! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  8. Hej Åsa!! Vad mysigt det såg ut i Italien..
    Vilka ställen ni varit på!!Skulle gärna vilja åka dit nån gång..Den där butiken lät lockade !? Fina sommar bilder du tagit..
    Ha det bra kram/Helen

    SvaraRadera