torsdag 16 juli 2009

Bjurbäckens slussar...Hej alla bloggare!
Idag gjorde vi en utflykt till Bjurbäckens slussar. En riktig sommaridyll som ligger ungefär en mil från Lungsund (Storfors kommun). Ni vet vår prins gick ju internat skola på Lundsberg, det ligger i Lungsund. Vi njöt av omgivningen utav Berslagskanalen som rinner där. Vi hyrde en roddbåt, fikade och hade det riktigt mysigt. Vår roddbåt hette Ro-land, nästa gång ska vi hyra en elbåt som heter El-in. De tar 400 kroner för en dag och då kan man slussa med. Kolla in kärrspindeln som var nära att krypa in i min mans shorts när han rodde. Den var fem centimenter stor och hade en äggsäck under sig. Lite pirrigt! För mig är sommaren att göra små utflykter tillsammans. Det finns så mycket fint i ens närhet som är värt ett besök.Kan även rekomendera ett besök på Lungsunds camping. De serverar god lunch, äventyrsgolf och strandbad.
Sommarkramar från Åsa♥
3 kommentarer:

 1. Hej Åsa!
  Länge sen sist:)
  Vilka fina bilder, måste tipsa sambon om detta ställe, hans mormor bor i Storfors, kanske kan vi åka dit nästa gång vi hälsar på henne.

  Vad mysigt ni verkar ha haft det med Susanne o hennes man i Toscana, såg bilderna inne hos henne:)

  kramis Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej gumman, fina bilder och vad söta dina pojkar är:-). Här njuts det oxå för fullt av semestern och imorgon ska det ju bli kanonväder sägs det:-). Ha en fin helg, stor kraam Sofia

  SvaraRadera
 3. Vilken fin dag ni haft, fina bilder. Grabbarna är så gulliga och ställer villigt upp på dina bilder:-)Skulle gärna följa med er dit igen.
  Kram Susanne

  SvaraRadera