söndag 31 mars 2013

Påskfirande

                                                     Dukat till fest


                                               Loppisfynd. Stort uppläggningsfat och 12 tallrikar.
                                               Fyra har jag gett bort. Nyskick 5 kr/st.
                                                     Barnens påskägg som de fick leta efter igår.
                                       
                                         Tsonga myser i sommarrummet<3 p="">

                                       
                                           Rice crispies tårta.

Hejsan!
Idag har vi ställt om klockan till sommartid. Härligt!
Vi hade gäster på långfredagen där vi bjöd på för snacks och bubbel. Till middag hade vi hämtat oxfilé från Sörgården. Lindat in den i timjan och persilja och parmaskinka. Den fick vara inne i ugnen på 100 grader i två timmar sedan fick den vila en timme. Den var så mör och fin när den var klar. Detta tillagning recept har vi fått från ett par goda vänner och det blir alltid lika bra resultat. Till det bjöds det på färsk sparris, champinjoner frästa med vitlök, potatisgratäng, rödvinssås och sallad. Riktigt gott faktiskt. Till efterrätt hade jag gjort en rice crispiestårta. Tack familjen A för en mycket trevlig kväll!
Igår var vi i Åtorp och firade med min mans systrar med familjer. Det är alltid lika underbart att få komma ut på landet och se de nyfödda kalvarna. Vi hade knytis så det blev en stor påskbuffé.

Ha en fin dag!/Kram Åsa

1 kommentar:

  1. Mmmm, vi är bara lite avis och vi skulle varit där....men vi ses på lördag och det ska bli gott och skitkul. Ciao, ciao Italia:)
    Ha en fin vecka, kram Susanne

    SvaraRadera