måndag 22 november 2010

I väntan på advent...


Vita bokstäver som jag fått av min mamma♥Adventsljusstaken väntas nu på att få tändas.
Kunde inte låta bli att ta fram den fina BRUKA kudden.

En grantopp får nu pryda det vita lilla bordet i köket.


Fina vita cementhjärtan, present från vännerna Patrik och Ulrika. De har
pysslat och gjort denna tavla själva. Tack♥ Den hänger nu i vårt kök.
Fint hjärta fyllt med nötter, present från grannarna. Tack♥
Årets glögg väntas på att njutas av. Tack♥Tändsticksask ochett fint keramikhjärta gjort av "Linda" fick vi av bl.a. av Susanne med bloggen
Blåbär och smultronstället och hennes sambo samt Jonas och Camilla . Inköpt på Lungsunds julmarknad. Vi fick även fina glasunderlägg av Per och Elin. Tack♥


Hej!
Börjar nu så smått plocka fram lite jul hemma hos oss. Adventsstjärnorna och en del ljusstakar är på plats och vi har smakat glögg och lyssnat på julmusik i helgen. Förra lördagen hade vi förfest hemma hos oss. Vi bjöd på bubbel och goda ostar med olika tilltugg, sedan gick vi till statt och dansade loss. Det var jätteroligt!
Nu i helgen har min äldsta kille spelat tenniscup i Kil. Han gjorde en kanonprestation och slutade på en 2:a plats i pojkar -11. Grattis! Min yngsta skulle egentligen också ha spelat, men han har varit sjuk sedan i torsdags. Han börjar dock pigga på sig nu, men han har förkylningsastma så när han får en vanlig förkylning bli han så sliten och hostig.
Ha det gott♥♥♥/Kram Åsa

1 kommentar:

  1. vilka fina saker du har fått,vet att du också är tidig att julpynta då slipper man lite stress, och kan njuta mera , kul att gå ut och dansa ! ha en bra vecka kram !

    SvaraRadera