lördag 5 juni 2010

Ett rum i trädgården...























Hej! Solen skiner och det är härligt att leva♥ Igår när jag kom hem ifrån jobbet överaskade min man mig med tio rödrosa rosor, mousserande vin och jordgubbar. Han hade även fixat middagen. Det blev grillade kycklingspett, entrecote, färskpoatissallad, sallad och två olika såser. Så gott! Kan det bli en bättre start på helgen?
Idag tog vi oss en tur till Karlstad utan barn. De var hos storasyster och hennes mamma och hade det mysigt. Anledningen var för att shoppa en rullgardin till pojkarnas sovrum samt presenter till lilla H som fyller den 18 juni. När vi ändå var på IKEA så hittade vi ett bord och en stol som skulle passa fint utanför våran ytterdörr. Det såg genast mer välkomnande ut. Där kan man ju även ta en kopp kaffe och mysa lite.
På eftermiddagen spelade pojkarna tennis i ett par timmar och på kvällen kom Susanne med bloggen Blåbär och smultronstället och hennes sambo på besök. Det kändes som om det var längesedan vi sågs.
Imorgon är det klasskamp för hela slanten. Samling klockan 7:45 då första matchen spelas klockan 08:00. Både M och H:s klasser ligger etta, så imorgon får vi se hur det går! Lycka till!
Ha det så gott!/ KRAM Åsa♥♥♥



6 kommentarer:

  1. Men jisses vilken romantisk make du har, det var verkligen en kanonstart på denna ljuvliga helg må jag säga!:-) Ha det bäst vännen!

    Stora kramen Sofia

    SvaraRadera
  2. mysigt med lite uppvakning , härligt att bara få njuta! kram

    SvaraRadera
  3. Godkväll Åsa!! Mysig hörna.. Idag har vi lagt i båten så tog vi oss en tur.. Härligt att värmen äntligen har kommit..Hoppas bara den håller i sig till helgen..Ha det bra kram/Helen

    SvaraRadera
  4. Hej Åsa!
    Wow, vilken romantisk man du har!!

    Vilka fina möbler ni köpte:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Sjöng du: "Du är min man....""jag vet han han kan allt han "R"!!!
    Kul att komma en stund till er igår. Alltid mysigt. Det blev så fint vid er entré. Kul!!!
    Had eså fullt upp med städ och bak till Emelies kalas idag så jag hann inte följa med Janne upp och titta på grabbarna. Grattis tilll de båda vinnarna!!!!
    Vi ses på fredag, vi har ju lite att stå i inför studenten...
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  6. Hejsan.

    Så gulligt av din man...det är kärlek det!
    Att göra något fint för den man älskar.

    Ni verkar ha haft en skön helg, med lite lagom shopping och träff med goda vänner.
    Kan det bli bättre?

    Möblerna blev ju kanonbra. snyggt!!!

    Ha det gott,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera