Söta små kalvar♥
Matpaj "vegetarisk" med italiensk touch.
Tack för en supertrevlig kväll!
Hej!
Hej!
Igår när det var påskafton fick barnen börja dagen med att leta efter sina påskägg. Jag och min man fick också leta efter påskägg som barnen själva hade fixat, goa älskade barn♥ På eftermiddagen åkte vi ut på landet för att fira och mysa. Min mans ena syster bor på en bondgård. Det är en jättefin gård med kor, höns, kycklingar, katt och hundar. Tack för en underbar Påskafton!
recept
pajdeg:
150 g smör
3 dl mjöl
1dl rågmjöl
2 msk kallt vatten
lite salt
Låt pajdegen fick vila. Sätt ugnen på 200 grader och stoppa in pajskalet en stund.
äggstanning:
4 ägg
1dl creme fraiche 34 %
1dl gräddfil
1,25 dl vispgrädde
150 g västerbottenost
Ta ut pajskalet och klipp i soltorkade tomater, lägg i lite babyspenat, klipp färsk timjan, kalamata oliver (urkärnade), fetaost och sedan på med stanningen. Fick vara inne tills den fått fin färg. Rostade sedan pinjenötter som jag sedan blandade med lite matolja, örtsalt och vitlök. strödde över pajen. Supergott!
Ha det gott!/Kram Åsa♥♥♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar