lördag 19 januari 2013

Mitt fina LOPPISFYND!Hej!
Nu var det längesedan igen, men det har krånglat så med datorn. Igår laddade jag hem google chrome så nu gick det bättre. En sväng skulle jag betala för mer bildutrymme i datorn???. Min kamera har pajat också så jag använder min gamla igen med ingen skärpa så ni får stå ut ändå. Nog om det. Förra helgen gick jag och mina killar på loppis. Jag hittade ett fint gammalt skrivbord som jag målade svart och använder nu som sidebord. Jag hittade lite annat smått och gott med, bl.a. den stora glasburken med mina kermikägg i. Idag blir det långpromenad i det vackra vintervädret och ikväll tjejmiddag, vilket jag ser fram emot.

Ha det gott!/Kram Åsa

4 kommentarer:

 1. Hej min fina vän!!!
  Kul att det ordnat sig att lägga ut blder igen:-) Jag har också laddat hem Google chrome och ska prova att lägga ut nya bilder.
  Skrivbordet är verkligen fint med fina detaljer, grattis! Det blev snyggt svart och jag vet att du målat det själv, hi, hi:-)
  Hoppas ni hade en trevlig tjejkväll. Vi hade det så trevligt med massor av gott att äta och dricka. Hoppas ni kan vara med nästa gång som troligen blir i april.
  Bamsekram Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Kul att hör från dig igen, hoppas allt är bra:)

  Vilket fint skrivbord, det kallar jag fynd!

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Roligt att se ett inlägg från dig!

  Vilket underbart skrivbord, det gjorde sig mycket bra i svart .
  Härligt loppisfynd, tyvärr tycker jag aldrig att jag fyndar på loppisar nuförtiden............

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Hejsan Åsa! Det låter som vi har liknande problem, datorn krånglar vårt modem har gått sönder för fjärde eller femte gången på bara några månader.
  Vilket fint skrivbord du hittat, jättesnyggt i svart. Hoppas vi har tid att träffas i vår när dagarna blir lite längre:)Ha det bra! Kram Lotta

  SvaraRadera