tisdag 31 juli 2012

Norrköpingsvistelse







Hejsan!

Nyss hemkommen efter 10 dagar i Norrköping. Killarna har spelat Holmen Paper tenniscup. Vi bodde perfekt i en etta mitt i stan för 3000 kr. När vi är iväg på tenniscuper försöker vi att mysa till det och semestra samtidigt. Det blev en heldagsutflykt till Kolmården. Vi hade en supertrevlig dag där och inte särskilt mycket folk, så det var inga köer. M & H älskade att gå runt och fota och titta på djuren. Safarin med linbanan, delfinerna, bråddjupet med pingvinerna och sälarna och tigrarna var nog det bästa!

 M var sådär nöjd med sitt tennispsel och lilla H var rätt nöjd. I finalen i pojkar -10 kände han att han inte hade det rätta fotarbetet och orken som han brukar. Lilla H kom tvåa i pojkar -10 och pojkar -11. Grattis! I bilen hem märkte vi att lilla H inte mådde så bra. Han blev så förkyld så att han knappt kunde prata så han hade en infektion i kroppen. Igår var både M & H riktigt förkylda och hängiga. Hoppas att vi klarar oss.

Vi njöt av den thailändska maten på Spicy hot och hittade en trevlig restaurang som hette La Uva. Det var en tapasrestaurang med god mat och trevlig personal. En dag tog vi en drink i gamla stan på ett supermysigt ställe som hette Ardor. Där kunde man käka också och kockarna stod och lagade mat så man kunde se dem. The Lamp Hotel ligger alldeles bredvid så vi sa att vi skulle åka dit nån helg och bara njuta. Det blev lite shopping också. De har en H & M Home affär där som jag bara älskade att gå runt och kika i. Visar er i kommande inlägg.

Nu blir det lite fika och sen en promenad vid Hultets friluftsgård med familjen.
Ha det så bra!/Kram Åsa♥♥♥

1 kommentar:

  1. Perfekt när man kan kombinera nytta med nöje:)Spännande att se kommande inlägg från HM home, min önskelista från höstens katalog är lång. Ha det bra! Kram Lotta

    SvaraRadera