onsdag 20 juli 2011

Strömstad & Räkan tenniscup♥

Tog en glass på bryggan som efterrätt.

Älskar att bara sitta och titta på båtarna♥









H alldeles lycklig för att han äntligen får sin skaldjurstallrik

med aioli. Det var krabba, blåmusslor, havskräftor, räkor,

hummer. Mums♥


Utsikten från restaurangen "Göstases"nere vid hamnen




Påväg till kallbadhuset nedanför Laholmen. Killarna tog sig ett

dopp med några tenniskompisar från Örebro.




Utsikt från köksfönstret. Kusin M sitter och solar sig

utanför sin lägenhet. Läget är perfekt! Nära till tennis-

banorna och nära till havet, hamnen och centrum.


Hej!


Nyss hemkommen ifrån den underbara vistelsen i Strömstad. Killarna skulle spela Räkan tenniscup som är den trevligaste av alla cuper vi har varit på. H spelade pojkar-10 och pojkar-11 och dubbel. Han kom till semifinal i pojkar -10. M spelade i pojkar -11 och pojkar-12 samt dubbel. Han kom också till semifinal i pojkar -11. Grattis!


I år följde min mans syster G med med barn och barnbarn. Det var jättemysigt! Vi hyrde lägenheter bredvid varandra. Vi shoppade, fikade ( tips är att köpa gott fika vid kondiset i hamnen och sätta sig på en bänk vid båtarna, jag köpte en enorm sockrad/kanel slät bulle med vaniljgrädde och kardemumma i supergott!), åt gott och tittade på tennis. En morgon sprang jag ett löpningspass efter kajen. Havet låg alldeles bleken och båtarna puttrade ut från hamnen. Det var så härligt! I och med att mina killars stora intresse är tennis får man kombinera det med semestermys och det funkar alldeles perfekt för oss. Man träffar också så trevliga männsiskor vilket är himla kul! Norrmän och svenskar från olika delar i Sverige. Barnen spelar mot varandra och leker sedan med varandra. Precis som det ska vara.


Vi åker dit nästa sommar med!

Kram Åsa♥♥♥










1 kommentar:

  1. Ja Strömstad är verkligen en vacker och mysig stad , låter som ni har haft underbara dagar kul att det går så bra för killarna ,fina bilder, sugen blir man på skalldjur mums kram

    SvaraRadera