onsdag 27 juli 2011

Söderköping♥






Kön till "Smultronstället". Aldrig sett så häftiga glassar!


Vi tog dock en glass på sidan av huset och satte oss vid kanalen.




Göta kanal och slussarna och båtarna är mysigt att


titta på.





Min supergoda glass köpt "Smultronstället" som är en


välbesökt glassbar/kiosk. Den bestod av pepparlakrits, polka


och pecannöt. SOMMAR




Gränder, kullstensgator och gamla vackra hus karaktäriserar


Söderköping.




Undrar om det var här Madicken slängde sin ena galosch?



Hej!



Denna vecka spelar killarna Holmen paper cup 2011 i Norrköping. En stor tävling med 800 matchstarter. M spelar pojkar -11 och pojkar -12 och H spelar pojkar -11 och pojkar -10. H kom till kvartsfinal och M blev tvåa i sin pool i pojkar -11. De har spelat jättebra! En dag tog vi oss en tripp med en annan familj från Kristinehamn till det pittoreska Söderköping. Jag blev helt kär i denna ort! Vi gick och strosade, åt mat och fikade och bara njöt av sommaren.




Idag har vi spenderat dagen med Susanne med bloggen Blåbär och smultronstället och hennes sambo. Vi har tittat på tennis, käkat thaimat på Hot Spicy på Kungsgatan (det är tredje gången denna vecka vi är där och jag har aldrig ätit godare Thaimat). Eftermiddagen spenderade vi på Centralbadet inne i Norrköping. Ett badhus med inomhusbassänger, vattenrutschbana och utomhusbassänger. Susanne och jag passade på att sola medan killarna och deras två tjejkompisar badade och lekte. Imorgon kör klassen pojkar -10 igång.




Ha det gott!/KRAM Åsa♥♥♥













1 kommentar:

  1. Det var kul att komma till er i Norrköping. Killarna är såå duktiga i tennis.Ni har haft en fin vecka och hunnit med en hel del annat än tennis. Söderköping är en mysig stad också.
    Kramis Susanne

    SvaraRadera