onsdag 28 oktober 2009

Nya hissgardiner...
:


Mina nya hissgardiner med matchande kuddar. De hittade jag på "Rum 21". Den mysiga affären har flyttat nu och bytt namn till "Home of sisters".


Hejsan!
Jag är ledig idag och imorgon och ska bara mysa med mina grabbar. I helgen bakade vi de första lussekatterna. Jag älskar jul med allt vad det innebär, så jag tjuvstartar gärna, så att jag hinner med allt i lugn och ro. Lussekatterna smakar bättre i oktober än i januari, undrar varför? Har ni sett att mitt olivträd har fått en stor oliv?
Imorgon ska jag och grabbarna till Karlstad med Elin och barnen. Vi åker tåg dit och ska besöka Leklandet på Nöjesfabriken. Idag fyller min systerson 1 år GRATTIS♥
Ha det gott/Kram Åsa4 kommentarer:

 1. Vad fint du har köpt, vad den affären blivit endå bättre sen det flyttade, här är en till som längtar mycket till jul, visst är det mysigt kram Gun-Britt

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Du dom där hissgardinerna har jag gått och sneglat på, de var väl nedsatta lite i samband med flytten, kanonfina är de ivarje fall.

  Lussebullar gud så sugen jag blir, jag älskar saffransbröd.

  Angående bloggen och uppdateringen så är det konstigt tycker jag något måste ha hänt. Men jag gjorde så här att jag lain mig själv på min blogglista då uppdaterade den plötsligt, testa om det hjälper.

  Föregående inlägg du gjorde, gjorde jag så att jag tog bort dig ich sedan länkade jag om då syntes ditt inlägg igen, konstigt...

  Ha en bra ledighet
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Roligt att se gardinerna på nära håll, kuddarna känner jag igen...
  Rum 21 får de nog heta ett tag till för mig, hoppas det går bra för dem.
  Julen är mysig på alla sätt, gott med lussebullar, men de får vänta att tag till för mig. Gjorde goa äppelmuffins i kväll.
  Ha ett skönt lov och hälsa barnen och Elin med barn. Ha det så kul! Jag och Emelie åker troligen till Sth i morgon, om hon mår bättre.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Åhh så fina gardiner och matchande kuddar du har hittat:-)!! Vad kul att läsa lite inlägg här hos dig igen:-) Hoppas du mår bra vännen, kraam Sofia

  SvaraRadera