söndag 30 maj 2010

MORS DAG & SNÖ OF SWEDEN


















Hej!
Idag är det en strålande vacker dag iallafall nu på morgonkvisten. Jag blev gratulerad på Mors Dag igår. Då fick jag ett par örhängen som jag önskat mig och ett superfint halsband som matchar till.
Vi gick även en sväng på Fastingen så att barnen fick åka lite karuseller och passade också på att äta grillbuffe´n på Mastmagasinet.
Igår morse var vi även till Hammarö för seriespel i tennis. Med härlig laganda och bra coaching av ledaren Per, tränaren Håkan samt föräldrarna vann de alla sina fyra matcher. Tack för underbar tennis, killarna är så duktiga!!!
Nu är det bara två veckor kvar fram tills det blir sommarlov. Barnen längtar dit. Ha en fin kommande vecka/ KRAM Åsa♥♥♥



söndag 23 maj 2010

Tjejfest med HS flickorna & konfirmation

Plädar i pastell när natten faller på
Dukat med lakan med monogram

De första liljekonvaljerna


nöttårta med kolasås



Mammas bukett med både hägg och rabarber





En citronmeliss i glasburk från Anna





Ljuslykta och lavendelhjärta från Maria
och ytterliggare en lavendelpåse från Cissi
























Hej! Vart tog maj månad vägen? Den här månaden börjar gå mot sitt slut och det har varit en intensiv period. Jag har följt era bloggar men valt att inte kommentera pga att jag har lagt tiden på annat. Den här helgen har vi haft gymnasieträff hemma hos mig. Vi är åtta tjejer som fortfarande håller kontakten och försöker att träffas några gånger per år. Jag bjöd på grillbuffe´ och nöttårta. Vi ses inte ofta men det är lika roligt varje gång vi ses. TACK goa vänner♥
Imorse åkte vi till Åtorps missionskyrka för att närvara en mycket fin konfirmation där sång och tänkvärda ord fick mig tårögd. Hos faster Gunilla fick vi en härlig buffe´, efterrätt och kakor och tårta. Barnens kusin Matilda spelar piano så hon fick ett piano med en bibel på sin tårta. Vilken fröjd för ögat. Ha det så bra alla goa bloggisar/Kramiz Åsa







måndag 3 maj 2010

Mellbystrand...




Båstad ligger i bukten














































Hej!
I fredags morse, Valborgsmässoafton, åkte hela familjen på tennisläger till Mellbystrand. Vi var 34 vuxna och barn som åkte iväg på denna resa. Det var supertrevligt trots mycket regn i två dagar. I söndags sken solen och det var helt underbart. Barn och ungdomar fick spela mycket tennis, ha fyspass på stranden varje morgon 7:30 samt lek och bus. Vi bodde på ett vandrarhem som hette "Solstickan". Stället låg perfekt med 150 meter ner till havet och till den långa sandstranden. Från Mellbystrand är det ca. 6 km till Laholm, 20 km till Halmstad och 8 km till Båstad. Tennis spelade de i Skummeslöv. Vi gjorde även ett studiebesök in till Båstads fina centrum och centercourt samt till "Drivans" 15 tennisbanor. Tack alla tennistränare, föräldrar och barn som gjorde detta läger till något som vi alltid kommer att minnas!
Kan verkligen rekommendera de fina sexbäddsrummen på vandrarhemmet Solstickan (de gula husen), vi åker nog tillbaka hit redan i sommar.
Det är mycket som upptar min tid just nu så jag har inte så mycket bloggtid. Ha det så bra alla goa bloggisar!/Kram Åsa